Μητσοτάκης: Η ασφάλειά του απαγόρευσε να τον προσεγγίσει κόσμος στο Ηράκλειο! – Η ανακοίνωση που εκθέτει τον… “λαοφιλή”!

Μα τόσο… “λαοφιλής” ο Κυριάκος; – Η ασφάλειά του απαγόρευσε την προσέγγιση κοινού στο Πολιτιστικό Ηρακλείου! (εικόνα)

Μα είναι τόσο… “λαοφιλής” ο πρωθυπουργός μας, αφού είναι 10,20, 30 μονάδες μπροστά στις δημοσκοπήσεις, ώστε χρειάζεται να είναι ελεγχόμενη η προσέλευση ακόμα και σε μια προεκλογική του δραστηριότητα, όπως η σημερινή επίσκεψη στο Ηράκλειο; Ναι, τόσο πολύ τον… αγαπά ο κόσμος! Έτσι λοιπόν ο κ. Μητσοτάκης σε μια προεκλογική φιέστα θα “υπογράψει τη σύμβαση για την κατασκευή του τμήματος Χερσόνησος – Νεάπολη του ΒΟΑΚ”. Η φιέστα θα γίνει σε αίθουσα του Πολιτιστικού Συνεδριακού Κέντρου Ηρακλείου. Το οποίο, όπως είναι γνωστό έχει και άλλους χώρους.

Σε μια άλλη του αίθουσα λοιπόν εξελίσσεται από το βράδυ της Παρασκευής ένα πολιτιστικό γεγονός, η ομαδική έκθεση ψηφιδωτού.

Δείτε: Ομαδική Έκθεση Ψηφιδωτού στο Ηράκλειο

Η οποία θα είναι ανοικτή καθημερινά 10 το πρωί με 9 το βράδυ, μέχρι και την Τετάρτη 27 Απριλίου.

Εκτός από σήμερα, καθώς η έκθεση δε θα λειτουργήσει από τις 9 αλλά από τις 3 το μεσημέρι, λόγω… Μητσοτάκη! Τι εμποδίζει η έκθεση την επίσκεψη και τη φιέστα Μητσοτάκη; Μα τον… “λαοφιλή” Κυριάκο θα πλησιάσουν μόνο ελεγχόμενοι παράγοντες! Και για να έχει το κεφάλι της ήσυχο η φρουρά του, απαγόρευσε την προσέγγιση του κοινού στο Πολιτιστικό! Μην ακουστεί και καμιά διαμαρτυρία για τον “Μωυσή”! Ναι, καλά διαβάσατε, η ασφάλειά του απαγόρευσε την προσέγγιση οιουδήποτε (πλην ελεγχομένων παραγόντων αλλά και… χειροκροτητών που θα διακρίνουν πόσο όμορφος είναι ο πρωθυπουργός μας!) στο Πολιτιστικό όσο είναι εκεί ο κ. Μητσοτάκης!

Δείτε τι ανακοίνωσαν χθες βράδυ οι οργανωτές της έκθεσης, μετά την ενημέρωση της απαγόρευσης από την πρωθυπουργική φρουρά:

Έτσι ο εκλαμπρότατος θα είναι απολύτως ασφαλής! Όχι όπως τον Τσίπρα που γυρίζει μέσα στον κόσμο, τον αγκαλιάζει, τον φιλάει οποιοσδήποτε και οποιαδήποτε!

Αμέ τι!

Πάντως αυτό δε γίνεται μόνο στην Κρήτη. Παντού είναι σε κλοιό ο Μητσοτάκης. Πρόσφατα -1η Απριλίου- πήγε στον Έβρο και στους δρόμους κυκλοφορούσαν μόνο τα οχήματα της συνοδείας του, σαν να έμπαιναν κατακτητές σε κάποια πόλη! Ουδείς άλλος!

Δείτε:

Δείτε τον Μητσοτάκη να κυκλοφορεί όπως οι κατακτητές με θωρακισμένα οχήματα σε άδειους από πολίτες δρόμους! (βίντεο)

Θυμηθείτε και όσα είχε καταγγείλει η πρώην δήμαρχος Γαύδου, ότι κατά την επίσκεψη Μητσοτάκη στο νησί της απαγορεύτηκε “ευγενικά” να βγει από το σπίτι. Τότε κάποιοι την είπαν υπερβολική ή τη χλεύασαν… Αλλά η πορεία τη δικαίωσε!

Απίστευτο: Σε “κατ’ οίκον περιορισμό” η αριστερή πρώην δήμαρχος Γαύδου για να μη χαλάσει το σόου Μητσοτάκη!

Χυδαίες επιθέσεις από τρολ της ΝΔ στην πρώην δήμαρχο Γαύδου, μετά την καταγγελία της

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί